Revelații săptămânale

#4

Iote c-a trecut o lună din cel de-al doilea semestru de studenție și, minune, sunt încă vie. Asta dacă e s-o luăm după indicii biologici, că în rest, situația e discutabilă.

Știți cum până acum veneam cu lista de chestii interesante și dădeam din una în alta? Mno, acuma pauză. Paradoxal, ținând cont că am fost prezentă pe la toate cursurile. Săptămâna asta, creierul meu a zis „Bă, îmi ajunge.” și a dat un ignore general lumii. Probabil s-a și văzut. Colegii mei, în general oameni de treabă, îmi ziceau una-alta, dar eu1653404_1000267430065915_2957041583340610953_n – nimic.

Probabil asta a ajutat din plin la consolidarea statutului meu de ființă snoabă care nu  e câtuși de puțin real. Da, sunt rea, ironică, incapabilă de a purta conversații dimineața, dar arogantă voit – niciodată. Poză reprezentativă:

 Totuși, ar fi o greșeală să spun că a trecut o săptămână degeaba. Din contră, am fost pusă în diverse situații care m-au ajutat să cunosc mai multe despre mine, despre modul în care reacționez în anumite contexte și despre modul în care nu ar trebui să gestionez o situație (dar o fac oricum, pentru că nu mă învăț minte niciodată).

Am început astfel de luni, participând la un workshop pe tema Stimei de sine, iar întreaga experiență a fost descrisă pe larg aici.

Marți s-a întâmplat o chestie dubioasă în timpul cursului de PV. În timp ce noi stăteam în față, care mai de care terorizați de prezentarea ce o aveam de susținut, profa aducea anumite completări. Discuția a luat un alt făgaș (pentru că sincer, nu cred că-i păsa cuiva de adolescență), cel al actualului nivel de viață, al mentalității societății și al modului în care noi am putea schimba ceva. Nu doresc să comentez validitatea ipotezei, ci starea pe care dezbaterea mi-a creat-o, chiar și în starea aceea de amorțeală în care mă tot scufundam. Pentru câteva momente, în sala plină de minți agile și vorbe din suflet, m-am crezut transportată într-o ședință conspirativă pentru punerea la cale a unei noi ordini. Știu ce o comparație irelevantă, dar mi-a amintit de scena asta din punct de vedere al intensității. În apărarea mea, declar că nu sunt o fană a acestui film. 😀 Uneori mă las impresionată de cele mai dubioase chestii. Ce viață minunată!

Miercuri deja sărisem într-o altă dimensiune a personalității mele. Inițial apatică până aproape de autoexterminare, pe la ora 12, neavând de ales, intrasem în armură. Prin asta vă rog să înțelegeți echipamentul de sport pentru ședința săptămânală de D.F.G. De această dată, exercițiile mi s-au părut mai puțin agonizante, iar febra musculară aferentă a fost un fleac. Ba, mai mult, după ce am terminat de lucrat, parcă m-am și simțit mai bine și am început să înțeleg lumea care face sport benevol.

Joi devenisem dependentă de Caiețel. O să detaliez curând despre el și despre sport, acum mă mărginesc la a spune că notatul bazaconiilor din cap e o soluție mult mai bună pentru descărcare decât datul efectiv cu mecla de perete. Testat ambele variante, iar cucuiele îmi spun  să merg pe cea cu pixul și foaia. Da…

Vineri nu prea am avut timp de ale mele, fiind ocupată să caut un afurisit de loc în care să beau o cafea și totodată să pot și fuma o țigară. Am avut un noroc uriaș cu dracii mei colegi care mi-au ținut mintea activă pe tot parcursul zilei în care în mod normal se fac planuri de week-end, nu se stă fără număr pe la facultate.

Sâmbătă am zăcut în pat cât am zăcut, dar mi-am amintit că lenea se plătește prin eforturi în ultimul moment. Traducere: teme. Multe teme. Ca să fiu mai explicită,

batman
haha, glumă de psihologi, haha. e groaznică

Duminică (adică azi) am terminat tema infamă care mă teroriza de trei zile, ceea ce înseamnă că acum am mai mult timp pentru…restul temelor. Hmm, sunt destul de sigură c-o să sfârșesc iarăși cuibărită în pat, citind vreun roman polițist.

Cum am spus, n-a fost o săptămână spectaculoasă în aparență, dar semnificativă pe plan personal. Am văzut ce rotițe scârțâie, care lipsesc cu desăvârșire, am mai șters praful de pe altele și acum cuget ce urmează să mai repar. Toate astea printre teme, fugit după autobuze, aranjat prin casă  și explorări de seară:

k

Săptămâna voastră cum a fost?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.